Έχει εργαστεί σε μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης τους προγράμματος ‘Ψυχαργώς’ και σε κέντρα ειδικών θεραπειών παιδιών και εφήβων. Τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται ως Εργοθεραπεύτρια στο Νοσοκομείο ημέρας του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής και συνεργάζεται με το Κέντρο Λογοθεραπείας Ζωγράφου.

Έχει κάνει το 2ετή κύκλο εκπαίδευσης στην παιδιατρική εργοθεραπεία της εταιρίας ειδικής αγωγής ‘προσέγγιση’. Έχει ολοκληρώσει τον πρώτο 2ετή κύκλο εκπαίδευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετείχε στο διετές  Ευρωπαϊκό πρόγραμμα « Μαθαίνοντας για την κοινωνική ένταξη μέσω του έργου» του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών.

Έχει παρακολουθήσει διεθνή συνέδρια, εκπαιδευτικά και βιωματικά σεμινάρια σε θέματα, διάγνωσης, πρόληψης, θεραπευτικής παρέμβασης, ειδικών θεραπευτικών τεχνικών για ψυχικές, αναπτυξιακές και μαθησιακές δυσκολίες. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Εργοθεραπευτή και είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών.